Bewust werken aan een gezonde leefstijl. Ontspanning en rust. Buiten bewegen in een kleine groep……..Gelukkig is er van alles mogelijk. Als praktijk ben ik bezig op alle vlakken zoveel mogelijk aan alle richtlijnen te voldoen. Hygiëne en veiligheid staat voorop, om zoveel mogelijk de verspreiding van het Coronavirus  te voorkomen.

 

Tai Chi Tao/ Qi Gong

De Tai Chi Tao/ Qi Gong lessen geef ik deze zomer buiten. De locatie is momenteel: Het grasveld op de hoek van de Gouden Regenlaan en de Hulstlaan in Zuidlaren (Westlaren). Er kunnen per les 10 mensen meedoen. De kosten zijn: € 5,=. Aanmelden kan via het contactformulier.

 

Yin Yoga en Yoga Nidra

Vanaf 1 juli geef ik yogalessen in mijn yogastudio. Deze ruimte is op de eerste verdieping van Educasa. Adres: Julianalaan 57, 9471 EB Zuidlaren. De lessen zullen in kleine groepen zijn van maximaal 4 personen.

De lestijden zijn als volgt:

  • Maandagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00 – 12.15 uur.
  • Dinsdagavond: 19.30 – 20.45 uur. (Yin/Yoga Nidra)
  • Woensdagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00 – 12.15 uur
  • Vrijdagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00- 12.15 uur.

Opgave is al mogelijk, echter onder voorbehoud dat yogastudio’s weer mogen starten.

Een leskaart voor 10 x  kost € 115,=, deze is 3 maanden geldig.

Voor de yogalessen kun je je aanmelden via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren. Je kunt een account aanmaken en online lessen boeken. Via deze site kun je ook een leskaart aanschaffen.

 

VoetreflexPlusbehandelingen

U kunt weer een afspraak maken voor een VoetreflexPlusbehandeling. Ik plan afspraken ruim in, zodat ik voldoende tijd heb om de ruimte schoon te maken en te ventileren. Bij binnenkomst vraag ik u naar uw gezondheid en vraag ik u uw handen te desinfecteren. Het is belangrijk zo weinig mogelijk in de praktijk aan te raken en bij voorkeur thuis naar het toilet te gaan.

Voor zowel de VoetreflexPlusbehandelingen als de Yin Yoga en Tai Chi Tao/ Qi Gong lessen geldt het volgende:

  • Het is belangrijk dat u aangeeft als u verkouden bent, benauwdheidsklachten heeft, koorts of andere griepverschijnselen.
  • Ook is het belangrijk aan te geven wanneer uw huisgenoten deze klachten hebben of als u contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.
  • Bij twijfel kunt u contact opnemen. Afspraken kunnen worden verplaatst zonder bijkomende kosten.

U kunt telefonisch een afspraak maken. Tel. 06-38984233. Het is voor mij niet altijd mogelijk om meteen de telefoon op te nemen. Spreek gerust in, ik bel u zo snel mogelijk terug. Een afspraak maken via de email kan ook: info@qiflowzuidlaren.nl.

Datum & tijdActiviteit (vooraf aanmelden noodzakelijk)   Buitenlessen- onder voorbehoud van weersomstandigheden.
Dinsdag 30 juni 10.00 – 11.00 uurTai Chi Tao/ Qi Gong
Zondag 5 juli 8.30 – 9.30 uurTai Chi Tao/ Qi Gong
Dinsdag 7 juli 10.00 – 11.00 uurTai Chi Tao/ Qi Gong
Zondag 12 juli 10.00 – 11.00 uurTai Chi Tao/ Qi Gong
Zondag 5 juli 8.30 – 9.30 uurTai Chi Tao/ Qi Gong

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

rbcz-logo-wit
vnrt-logo-wit