Vanaf dinsdag 7 maart starten er nieuwe lessen Tai Chi Qi Gong in Zuidlaren. De lessen worden gegeven in het Brinkhotel in Zuidlaren van 9.00 – 10.00 uur. Aanmelden kan via het contactformulier of via de aanmeldbutton op de website.*

Vanaf woensdag 22 maart start ik met wekelijkse Yin Yoga lessen. Deze lessen worden gegeven in het Bewust Zijn Zentrum, Havenstraat 6 in Zuidlaren.

Gedurende de voorjaars- en zomermaanden zal ik regelmatig buitenlessen Tai Chi Qi Gong geven. Deze lessen vind u hieronder in de agenda. Aanmelden kan via de aanmeldbutton op de website.*

Ook de workshops en themalessen worden in de agenda vermeld. Aanmelden kan via de aanmeldbutton.*

 

  • Aanmeldbutton: Je wordt doorverwezen naar www.momoyoga.com/qiflowzuidlaren. Dit is een online aanmeldprogramma. Wanneer je een account aanmaakt, krijg je een email met een link. Hiermee kom je in de online agenda en kun je zelf de lessen boeken en betalen. Ook het annuleren van de les kan via deze online agenda. Het is zinvol om de algemene voorwaarden te lezen.

 

 

 

 

Dag & tijd Activiteit (vooraf aanmelden noodzakelijk)   Buitenlessen- onder voorbehoud van weersomstandigheden. Wekelijkse lessen met uitzondering van mijn vakantie.
Donderdag 16 maart 2023

10.30-11.30 uur

Tai Chi Qi Gong op de zandvlakte in Zeegse