Bewust werken aan een gezonde leefstijl. Ontspanning en rust. Als praktijk ben ik bezig op alle vlakken zoveel mogelijk aan alle richtlijnen te voldoen. Hygiëne en veiligheid staat voorop, om zoveel mogelijk de verspreiding van het Coronavirus  te voorkomen.

 

Tai Chi Qi Gong buitenactiviteiten.

Vanaf dinsdag 20 april start ik weer met buitenactiviteiten. Op dinsdagochtend geef ik wekelijks twee Vroege Vogel lessen Tai Chi Qi Gong op de zandvlakte aan de Borgweg in Schipborg. Heerlijk rustig en ontspannen de dag beginnen en toch een energieboost krijgen waar je de hele dag profijt van hebt. De lessen beginnen om 7.30 en 8.30 uur en duren ongeveer 45 minuten. De kosten zijn : € 7,50.

Iedere dinsdagochtend om 10.30 uur organiseer ik een wandelactiviteit in combinatie met Tai Chi Qi Gong vanaf De Stiep aan de Randweg in Zuidlaren. We wandelen in een rustig tempo, het gaat vooral om het bewust bewegen. We doen tussendoor op een aantal plekken Tai Chi Qi Gong oefeningen. Wanneer de terrassen weer open gaan, sluiten we deze activiteit af met een kopje thee of koffie bij De Stiep.

Op vrijdagochtend organiseer ik om 10.30 uur wandelen en Tai Chi Qi Gong in Zeegse. We starten op het grasveld tegenover Grand Café Het Witte Huis en wandelen rustig over en in de omgeving van de zandvlakte De Zeegser Duinen. Wandelen wordt afgewisseld met Tai Chi Qi Gong oefeningen.

Momenteel mogen buitenactiviteiten met groepjes van 4 deelnemers. Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren. Als je klikt op Boek een les, kom je rechtstreeks op de pagina. Door op inschrijven te klikken, kun je een account aanmaken, waarmee je je rechtstreeks kunt aanmelden en betalen voor de activiteiten. Tijdens het wandelen en de oefeningen kunnen we afstand houden.

 

Yoga

Mijn plan is, om af en toe een extra lange yogales te geven op zondagochtend. Dit kan pas weer wanneer binnensporten weer is toegestaan. De lessen zullen waarschijnlijk worden gegeven in Schipborg en bestaan uit een combinatie van Yang- en Yin Yoga, Tai Chi Qi Gong en Yoga Nidra. Zodra de data bekend zijn vermeld ik het in mijn agenda en op het rooster in Momoyoga.

 

VoetreflexPlusbehandelingen

U kunt weer een afspraak maken voor een VoetreflexPlusbehandeling. Ik plan afspraken ruim in, zodat ik voldoende tijd heb om de ruimte schoon te maken en te ventileren.

 

MAATREGELEN TEN AANZIEN VAN HET VOORKOMEN VAN CORONA

Voor zowel de VoetreflexPlusbehandelingen als de Yoga en Tai Chi Qi Gong lessen geldt het volgende:

  • Het is belangrijk dat u aangeeft als u verkouden bent, benauwdheidsklachten heeft, koorts of andere griepverschijnselen.
  • Ook is het belangrijk aan te geven wanneer uw huisgenoten deze klachten hebben of als u contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.
  • Bij twijfel kunt u contact opnemen. Afspraken kunnen worden verplaatst zonder bijkomende kosten.
  • Ik vraag u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren en een mondmasker te dragen.  Ik werk zelf met mondmasker op.
  • Wanneer ikzelf de bovengenoemde verschijnselen heb of één van mijn gezinsleden, zal ik de behandeling of lessen annuleren.

U kunt telefonisch een afspraak maken. Tel. 06-38984233. Het is voor mij niet altijd mogelijk om meteen de telefoon op te nemen. Spreek gerust in, ik bel u zo snel mogelijk terug. Een afspraak maken via de email kan ook: info@qiflowzuidlaren.nl.

 

Dag & tijdActiviteit (vooraf aanmelden noodzakelijk)   Buitenlessen- onder voorbehoud van weersomstandigheden. Wekelijkse lessen met uitzondering van mijn vakantie.
Dinsdag 7.30 – 8.15 uurVroege Vogel les Tai Chi Qi Gong op de zandvlakte aan de Borgweg in Schipborg
Dinsdag 8.30 – 9.15 uurVroege Vogel les Tai Chi Qi Gong op de zandvlakte aan de Borgweg in Schipborg
Dinsdag 10.30 – 11.45 uurWandelen en Tai Chi Qi Gong oefeningen vanaf De Stiep, Randweg 1 in Zuidlaren
Vrijdag 9.15 – 10.00 uurTai Chi Qi Gong les op de zandvlakte De Zeegser Duinen in Zeegse
Vrijdag 10.30 – 11.45 uurWandelen en Tai Chi Qi Gong vanaf het grasveld voor Grand Café Het Witte Huis in Zeegse
De lessen in Zeegse zijn in mei om de week.