Bewust werken aan een gezonde leefstijl. Ontspanning en rust. Als praktijk ben ik bezig op alle vlakken zoveel mogelijk aan alle richtlijnen te voldoen. Hygiëne en veiligheid staat voorop, om zoveel mogelijk de verspreiding van het Coronavirus  te voorkomen.

 

Tai Chi Tao/ Qi Gong

De Tai Chi Tao buitenlessen stoppen, er is nog 1 les op zondagochtend 13 september van 10 – 11 uur op het grasveld op de hoek van de Gouden Regenlaan en de Hulstlaan in Zuidlaren (Westlaren). De kosten zijn € 5,=. Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren.

 

QiFlow wandeling.

Rustig wandelen, deels in stilte, in combinatie met Tai Chi Tao/ Qi Gong oefeningen. Ik organiseer deze activiteit in het najaar 1 x per maand in het gebied van de Zeegser Duinen in Zeegse. Heerlijk ontspannen bewegen in de buitenlucht!

De kosten zijn € 12,50, incl. een kopje koffie of thee na afloop in Het Witte Huis in Zeegse. Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren.

 

Yin Yoga en Yoga Nidra

Vanaf 1 juli geef ik yogalessen in mijn yogastudio. Deze ruimte is op de eerste verdieping van Educasa. Adres: Julianalaan 57, 9471 EB Zuidlaren. De lessen zullen in kleine groepen zijn van maximaal 4 personen.

De lestijden zijn als volgt:

  • Maandagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00 – 12.15 uur.
  • Dinsdagavond: 18.30 – 19.45 (Yin Yoga) en 20.15 – 21.15 (Yoga Nidra)
  • Woensdagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00 – 12.15 uur (deze lessen starten vanaf 1 september 2020).
  • Vrijdagochtend: 9.00 – 10.15 uur en 11.00- 12.15 uur

Een leskaart voor 10 x  kost € 115,=, deze is 3 maanden geldig.

Voor de yogalessen kun je je aanmelden via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren. Je kunt een account aanmaken en online lessen boeken. Via deze site kun je ook een leskaart aanschaffen.

 

VoetreflexPlusbehandelingen

U kunt weer een afspraak maken voor een VoetreflexPlusbehandeling. Ik plan afspraken ruim in, zodat ik voldoende tijd heb om de ruimte schoon te maken en te ventileren. Bij binnenkomst vraag ik u naar uw gezondheid en vraag ik u uw handen te desinfecteren. Het is belangrijk zo weinig mogelijk in de praktijk aan te raken en bij voorkeur thuis naar het toilet te gaan.

 

MAATREGELEN TEN AANZIEN VAN HET VOORKOMEN VAN CORONA

Voor zowel de VoetreflexPlusbehandelingen als de Yin Yoga en Tai Chi Tao/ Qi Gong lessen geldt het volgende:

  • Het is belangrijk dat u aangeeft als u verkouden bent, benauwdheidsklachten heeft, koorts of andere griepverschijnselen.
  • Ook is het belangrijk aan te geven wanneer uw huisgenoten deze klachten hebben of als u contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.
  • Bij twijfel kunt u contact opnemen. Afspraken kunnen worden verplaatst zonder bijkomende kosten.
  • Ik vraag u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren.
  • Wanneer ikzelf de bovengenoemde verschijnselen heb of één van mijn gezinsleden, zal ik de behandeling of lessen annuleren.

U kunt telefonisch een afspraak maken. Tel. 06-38984233. Het is voor mij niet altijd mogelijk om meteen de telefoon op te nemen. Spreek gerust in, ik bel u zo snel mogelijk terug. Een afspraak maken via de email kan ook: info@qiflowzuidlaren.nl.

Datum & tijdActiviteit (vooraf aanmelden noodzakelijk)   Buitenlessen- onder voorbehoud van weersomstandigheden.
Zondag 11 oktober van 10.00 – 11.30 uurQiFlow Wandeling, vanaf het grasveld voor Grand Café “Het Witte Huis” in Zeegse. Als afsluiting drinken we daar een kopje koffie of thee.
Zondag 8 november van 10.00 – 11.30 uurQiFlow Wandeling
Zondag 6 december van 10.00 – 11.30 uurQiFlow Wandeling

Contact

We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

rbcz-logo-wit
vnrt-logo-wit