Bewust werken aan een gezonde leefstijl. Ontspanning en rust. Als praktijk ben ik bezig op alle vlakken zoveel mogelijk aan alle richtlijnen te voldoen. Hygiëne en veiligheid staat voorop, om zoveel mogelijk de verspreiding van het Coronavirus  te voorkomen.

 

Tai Chi Tao/ Qi Gong

Er zijn momenteel geen wekelijkse lessen Tai Chi Tao/ Qi Gong. Wanneer u belangstelling heeft, kunt u contact met mij opnemen.

 

QiFlow wandeling.

Rustig wandelen, deels in stilte, in combinatie met Tai Chi Tao/ Qi Gong oefeningen. Ik organiseer deze activiteit in het najaar 1 x per maand in het gebied van de Zeegser Duinen in Zeegse. Heerlijk ontspannen bewegen in de buitenlucht!

Aanmelden kan via www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren.

 

Yin Yoga en Yoga Nidra

Helaas heb ik moeten besluiten te stoppen met het geven van wekelijkse lessen Yin Yoga en Yoga Nidra. Momenteel weet ik nog niet hoe ik het geven van wekelijkse lessen ga hervatten. Wanneer ik een workshop organiseer zal ik dat vermelden op deze website en op www.momoyoga.nl/qiflowzuidlaren. Hier kun je ook de les of workshop boeken.

 

VoetreflexPlusbehandelingen

U kunt weer een afspraak maken voor een VoetreflexPlusbehandeling. Ik plan afspraken ruim in, zodat ik voldoende tijd heb om de ruimte schoon te maken en te ventileren. Bij binnenkomst vraag ik u naar uw gezondheid en vraag ik u uw handen te desinfecteren.

 

MAATREGELEN TEN AANZIEN VAN HET VOORKOMEN VAN CORONA

Voor zowel de VoetreflexPlusbehandelingen als de Yin Yoga en Tai Chi Tao/ Qi Gong lessen geldt het volgende:

 • Het is belangrijk dat u aangeeft als u verkouden bent, benauwdheidsklachten heeft, koorts of andere griepverschijnselen.
 • Ook is het belangrijk aan te geven wanneer uw huisgenoten deze klachten hebben of als u contact bent geweest met iemand met deze verschijnselen.
 • Bij twijfel kunt u contact opnemen. Afspraken kunnen worden verplaatst zonder bijkomende kosten.
 • Ik vraag u bij binnenkomst uw handen te desinfecteren. Ik werk zelf met mondmasker op.
 • Wanneer ikzelf de bovengenoemde verschijnselen heb of één van mijn gezinsleden, zal ik de behandeling of lessen annuleren.

U kunt telefonisch een afspraak maken. Tel. 06-38984233. Het is voor mij niet altijd mogelijk om meteen de telefoon op te nemen. Spreek gerust in, ik bel u zo snel mogelijk terug. Een afspraak maken via de email kan ook: info@qiflowzuidlaren.nl.

Datum & tijdActiviteit (vooraf aanmelden noodzakelijk)   Buitenlessen- onder voorbehoud van weersomstandigheden.
Zondag 6 december van 10.00 – 11.30 uurQiFlow Wandeling

Contact

  We gaan zorgvuldig om met je gegevens. Lees onze privacyverklaring.

  rbcz-logo-wit
  vnrt-logo-wit
  logosyn