Tai Chi Tao

Tai Chi Tao is een fijne langzame manier van bewegen. Bewust Bewegen. Het is een zeer toegankelijke bewegingsmethode, omdat de oefeningen aan iedereen kan worden aangepast. Veel bewegingen worden staand gedaan, maar kunnen gemakkelijk worden aangepast, zodat ze ook op een stoel kunnen worden gedaan. De oefeningen zijn vrij eenvoudig, het zorgt ervoor dat je meer uit je hoofd en in je lijf komt.

Er zijn veel series van aaneengesloten oefeningen, waardoor er een flow ontstaat. Het is erg fijn om deze bewegingen buiten te doen. De oefeningen zijn vaak gebaseerd op de natuur, zoals de Vijf Elementenoefeningen de cyclus van de seizoenen volgt.

Qi Gong

Qi Gong kan worden gezien als de basis waaruit Tai Chi Tao is ontstaan. Qi Gong is een eeuwenoude holistische wijze om gezond te blijven. Bewegen is er een onderdeel van, maar ook ademhaling, visualisaties en meditatie.

QiFlow wandeling

Regelmatig organiseer ik een wandeling, waarbij wandelen gecombineerd wordt met oefeningen uit de Tai Chi Tao en Qi Gong. De wandelingen vinden plaats in de mooie omgeving van Zuidlaren en zullen ongeveer 2 uur duren. Data vind u in de agenda.

Buitenlessen

In de zomermaanden geef ik, wanneer het weer toegestaan is, op zondagochtend les op de zandvlakte in Zeegse. De lessen starten om 10 uur en duren ongeveer 60 minuten. Ik meld in mijn agenda wanneer de buitenactiviteiten weer starten.

Bedrijven

Het is voor bedrijven ook mogelijk om mij in te huren voor een les, bijvoorbeeld op een teambuildingdag.


Energy flows where the mind goes

rbcz-logo-wit
vnrt-logo-wit